Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I to nekoliko sati od objave

Ovaj selfie ju je strpao u zatvor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ljubiteljima popularnih selfieja ovo je još jedno upozorenje da paze na to što objavljuju po društvenim mrežama.

Danielle Saxton iz Illinosia u SAD-u ukrala je haljinu iz jedne trgovine prošlog tjedna, a potom na Facebooku objavila fotografiju na kojoj se vidi da nosi tu haljinu. Na taj ju je način vrlo brzo pronašla policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija imao 2,3 promila Neobičan ulov prometnih policajaca: Pijan i bez vozačke vozio ukradeni autobus Nasilnik zaposlenicama prijetio nožem naoružan nožem Drama u ljekarni: Razbojnik ozlijedio dvije žene i ukrao kutiju lijekova, pohod nastavio u domu zdravlja

Istražitelji kažu da je Danielle Saxton (26) na Facebooku objavila fotografiju haljine svega nekoliko sati nakon krađe. Fotografija se brzo proširila Facebookom i policiju dovela do kradljivice, javlja WPTW.

Krađa se dogodila u trgovini odjećom Mortie u kojem je prošlog petka osim haljine, nestalo još nekoliko predmeta.

Suvlasnik trgovine Kert Williams, rekao je da je žena ukrala prilično upečatljiv komad odjeće s kojim se potom fotografirala i fotografiju objavila na Facebooku.

Ovo je najbolji telefon na svijetu – za selfie fotografije!

Williams je pokraj žene u ukradenoj haljini prošao dok je išao na posao. 'Rekla je da nikoga nije bilo na blagajni . Nije to neki izgovor', rekao je Williams.

Potom je provjerio sigurnosne kamere i objavio screenshot krađe na Facebooku. Zahvaljujući slikama, kradljivica je brzo otkrivena
Kada je prijavljena krađa, policija je, kaže, imala samo opis osumnjičene i smjer njezina odlaska, ali kada je u igru ušao u Facebook, mogli su je identificirati.

Kada su joj pokucali na vrata, u rukama je držala ukradenu haljinu, a u stanu je pronađeno još nekoliko ukradenih predmeta, zbog kojih je trenutačno u zatvoru.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene