Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gradonačelnik smiruje paniku

MISTERIOZNA RUPA SE ŠIRI Prošle jeseni 30, a sada 120 metara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Golema rupa u zemlji koja se otvorila prošle godine u Solikamsku, nastavlja se širiti.

Golemu rupu u Rusiji uzrokovala je nesreća koja se dogodila rudniku Uralkali u studenom prošle godine. Isprva je bila široka 30 metara, ali se od tada povećala i sada je široka 120 metara, javlja AP.

Pročitajte i ovo Ljudi odaju počast stradalima u terorističkom napadu u Moskvi 140 mrtvih i 182 ranjenih Nema kraja agoniji nakon terorističkog napada u Moskvi: Još se uvijek traga za 95 nestalih osoba Rusiji je teško povjerovati da je Islamska država odgovorna za teroristički napad Napad u Moskvi Rusiji je teško povjerovati u krivnju Islamske države: "Zapad se požurio pripisati im odgovornost"

Stručnjaci svakih deset dana testiraju i nadziru stanje tla te pokušavaju spriječiti širenje rupe, naročito stoga što se u njezinoj blizini nalaze stambeni objekti.

FOTO Misteriozna rupa se pojavila u središtu sela!

'Tko zna što će se dogoditi s rupom. Činjenica je da se ona tu nalazi još od prošle jeseni', rekao je Alexander Gulyaev, stanovnik Solikamska.

Gradonačelnik Solikamska Igor Davletshin uvjerava da rupa ne predstavlja opasnost za stanovnike tog mjesta. Međutim snimke iz zraka nisu toliko ohrabrujuće.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene