Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prestravio majku

Čula je buku u dvorištu kuće - Ono što je vidjela zgrozilo ju je!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majka dvoje djece iz Connecticuta začula je buku u dvorištu svoje kuće u Waterburyju. Ono što je zatekla šokiralo ju je.

U dvorištu ispred kuće Alice Woodruff je zatekla svojeg 22-godišnjeg susjeda bez odjeće kako siluje njezinu 12-godišnju pit bull kuju. Woodruff je iz kuće izašla s pištoljem u rukama te je istim zaprijetila poremećenom susjedu, no ovaj nije mario za to, već je nastavio silovati životinju, prenosi Daily Mail.

Pročitajte i ovo Napad na koncertnu dvoranu u Moskvi Spašavali goli život Svjedoci o paklu koji su prošli u dvorani u Moskvi: "Svi su vrištali, svi su trčali. Bilo je strašno, poput noćne more" Islamska država objavila fotografiju napadača koji su navodno odgovorni za napad u Rusiji Užas u Rusiji Islamska država objavila fotografiju napadača: Ovo su muškarci odgovorni za pokolj u Moskvi

Woodruff je ispalila hitac u tlo pored njega, no tad je njezin mentalno bolesni susjed raširio ruke i počeo vikati da je on Antikrist te prijetio masakrom njezine obitelji i svih ostalih.

"U ruci sam imala štapić citronele i bacila sam ga na njega, vičući. Rekla sam mu skini se mog psa, moraš otići odavde. On je rekao, 'Ne! Danas je dan kad ćemo ostatak života provesti zajedno!'", ispričala je Woodruff.

Nevjerojatan video: Volonteri spasili psa koji je upao u katran!

Nakon što mu je zaprijetila i hicem iz pištolja, počeo je širiti ruke i vikati, pozivajući je da ga ubije.

"Danas je taj dan! ja sam Antikrist i umrijet ćeš sa mnom", prisjetila se riječi koje joj je uputio. "Stalno je ponavljao da je on ISIS-ovac te da ima ebolu i da je psu prenio ebolu", dodala je Woodruff.

Stvar je na kraju riješila policija, a mentalni bolesnik prebačen je u bolnicu na promatranje. Kad je policija pretražila njegovu odjeću, pronašli su bizarne bilješke na kojima je pisalo "sad, sad, sad", "unutarnje" i "vanjsko".

Woodruff je policiji rekla kako susjeda dosad nikad nije srela, ali da je znala da njegova obitelj skrbi za jednog od svojih u kući.

Kujica Layla dobila je antibiotike kao mjeru opreza te nema neke trajne posljedice.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene