Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slučajan dodir

Ovom čovjeku je pola sekunde život pretvorilo u pakao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mark Pearson hodao je najprometnijom željezničkom postajom u Velikoj Britaniji, baš u vrijeme špice. No, jedan dodir i pola sekunde zauvijek će promijeniti njegov život.

U jednoj ruci Mark Pearson nosio je novine, a drugom je držao ruksak. Dok je na stanici Waterloo u Londonu prolazio pored žene koja je dolazila iz suprotnog smjera, ramenima su se nakratko dotaknuli, bar je tako mislio 51-godišnji muškarac.

Sve dok ga žena, glumica koja je išla na probu, nije prijavila policiji da ju je seksualno napao. Ispričala je detalje 'silovanja'. Iako je cijeli slučaj bio apsurdan, Mark Pearson povlačen je po blatu, a godinu dana trajala je njegova borba na sudu i izvan njega. Prošlog tjedna porota je na 90 minuta vijećanja odlučila da ipak nije kriv. No, šteta je već bila učinjena.

Pročitajte i ovo Ilustracija Strašno Djevojčica se onesvijestila tijekom svjedočenja: 17 mladića mjesecima ju je silovalo Ilustracija Visoki kazneni sud Mladić spolno zlostavljao dijete: Ipak ide u zatvor

'Svakome tko je vidio snimke nadzornih kamera bilo je jasno da to nisam mogao učiniti. Trebao sam stati, sagnuti se, staviti ruku pod njezinu suknju, penetrirati u nju, izvaditi ruku i sve to dok u toj ruci držim novine i hodam peronom', ispričao je Pearson koji danas pati od depresije.

'Tih pola sekunde pretvorilo se u godinu dana pakla za mene. Država mi je priskrbila mentalnu torturu, iako nije bilo niti jednog svjedoka i forenzičkog dokaza, poslali su me na sud', požalio se ovaj farmer, prenosi BBC.
 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene