Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobio doživotnu kaznu zatvora

Maloljetnica plakala za ocem koji joj je napravio dijete: 'Volim te'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanac je dobio doživotnu kaznu zatvora nakon što je silovao svoju kćer posljednjih deset godina, a ona je naposljetku s njim ostala i trudna.

Na doživotnu zatvrosku kaznu osuđen je muškarac u Velikoj Britaniji, nakon što je na sudu dokazano da je svojoj kćeri 'oduzeo' život seksualnim zlostavljanjem.

Pročitajte i ovo Žrtva nasilja ide u zatvor na 2,5 godine Žrtva Damira Škare o konačnoj presudi za silovanje: "Pravda je nekako spora, ali je pravedna, dostižna" Ilustracija podignuta optužnica Horor u Slavoniji: S prijateljem brutalno silovao kumovu ženu usred bijela dana, tortura je trajala satima

Dok je gledala kako njezinog zlostavljača odvode iz sudnice, djevojka je potrčala prema njemu i plakala. 'Volim te i nedostaješ mi', govorila mu je u sudnici.

Njegovo zlostavljanje trajalo je deset godina, a naposljetku je, dok je još bila maloljetna, djevojka ostala trudna. Saznavši za to, zlostavljač ju je poticao da se nastavi baviti kick boxingom u nadi da će pobaciti. Ali, za njihovu se tajnu ubrzo saznalo. Naime, maloljetna djevojka odbila je policiji reći tko je otac djeteta, pa su vlasti naredile da se obavi test očinstva.

Nije znao da je zaveo vlastitu kćer, sad je otac i djed istom djetetu

Otac i kći su pobjegli iz grada, međutim ubrzo su pronađeni te je zlostavljač pritvoren. Ona je, pak rekla kako se boji svog oca, ali da ga voli.

'Zlostavljanje je moj život uputilo na pogrešan smjer i uništilo normalno djetinjstvo i tinejdžerske godine koje svi zaslužuju', rekla je u izjavi.

'Bojala sam se posljedica otkrivanja istine, jer volim svog tatu. Znam da je pogrešno ono što je učinio, ali odrasla sam s njim', rekla je djevojka koja je od ranog djetinjstva živjela samo s ocem i nije imala mnogo kontakta s majkom.

'Oduzeli ste život vlastitoj kćeri. Iako znam da ćete služiti zatvorsku kaznu zbog toga, kazna koju ste nametnuli svojoj kćeri je mnogo veća', rekao je u zaključku presude sudac Stuart Rafferty. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene