Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon spornih izjava

Majka objašnjava: 'Bojim se da će mi ubiti Ivanu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majka nestale srbijanske tinejdžerive Ivane Podraščić, nakon medijskih natpisa o njezinoj nebrizi za kćeri, ipak se odlučila oglasiti.

'Osjećaji su mi podijeljeni... S jedne strane sam sigurna da će se moja Ivana uskoro vratiti živa i zdrava, a s druge strane se bojim da su mi kćer oteli i da će je ubiti ukoliko se zbog njezinog nestanka podigne velika medijska prašina', rekla je za Kurir Nada Podraščić.

Pročitajte i ovo Domagoj Mikić i Marko Rakovac - 3 Potraga se širi Hrvatska ponudila pomoć u potrazi za malom Dankom: HGSS-ovac otkrio koji su ključni koraci Nestala djevojčica Danka nestala kod Bora FOTO Dvogodišnju djevojčicu tražili cijelu noć, stotine ljudi na terenu: "Dok sam se okrenula, više je nije bilo. Još ne govori"

Ivana je nestala još 1. kolovoza, a njezina majka kaže da je te večeri trebala otići na neki rođendan. 'Rekla je da ide prvo na Kanarevo brdo, gdje treba se trebala naći s jednim prijateljem, a poslije je trebala s drugim prijateljem otići na rođendan. Međutim, od tog drugog dječaka, ne znam kako se zove, saznali smo da se ona s njim uopće nije vidjela! Prošlo je više od 20 dana kako ništa ne znam o kćeri...', kaže njezina majka.

Majka o svojoj nestaloj kćeri: 'Pustite me da se odmorim od nje'

Dodala je da se, kao i suprug Drago, boji da će Ivani možda nauditi onaj kod kojeg se sada nalazi. 'Suprug i ja smo bili protiv podizanja medijske prašine, jer postoji mogućnost da je ubije taj kod kojeg se sada nalazi. Morate nas razumjeti. Mi smo uvjereni da će se Ivana vratiti, ovo joj nije prvi put. Bude negdje nekoliko dana, pa se vrati', pojašnjava Nada.

U međuvremenu, u Gradskom centru za socijalni rad kažu da su obavješteni o nestanku maloljetne djevojčice, ali nisu htjeli dati bilo kakve konkretne podatke o tom slučaju. Samo su naglasili da su poduzete sve potrebne mjere za zaštitu interesa djeteta.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene