Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Ne bi ubio ni miša'

Majka čovjeka koji je hladnokrvno ubio 38 osoba: 'Moj sin je žrtva kao i svi ostali'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Seifeddinea Rezguija ubili su pripadnici tuniških snaga sigurnosti nakon što je na plaži iz vatrenog oružja usmrtio 38 osoba.

Majka Seifeddinea Rezguija, terorista koji je na plaži u Sousseu ubio 38 turista kaže kako je njen sin jednom prilikom odbio ubiti miša jer, kako je rekao, 'ne može ubiti nikoga'.

Pročitajte i ovo Alexis Issaurat Brojne optužbe U susjednoj zemlji uhićen opasni francuski terorist! Često je mijenjao identitete, veliča naciste i Hitlera Slika nije dostupna 'Upucao sam ga dok se molio' PRIČA POLICAJCA HEROJA On je ubio pomahnitalog terorista u Tunisu

Njegova majka, Radhia Manai, kaže kako su njenim sinu isprali mozak da bi ga natjerali da izvede ovakav brutalan napad.

VELIKI PROPUST POLICIJE 47 minuta ubijao na plaži, pa u hotelu, a onda se vratio završiti započeto

'Kad su mi rekli da je moj sin ubio sve te ljude, rekla sam 'ne, nije moguće'. Nisam to mogla vjerovati. Bog neka blagoslovi sve žrtve i njihove obitelji. Toliko mi je žao, ali želim im reći da to nije učinio moj sin. To je bi jedan drugi Seifeddine', kaže Radhia.

'Mislim da je netko prisilio mog sina na ovo. Možda su mu prijetili da će ga ubiti ako to ne učini. Moj sin je žrtva kao i svi ostali. Želim znati tko je to iza svega ovoga, tko mu je ovo uradio i želim da ta osoba ili bude strpana u zatvor ili da bude ubijena', dodaje Radhia.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene