Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Postavljao ih u zahode

Liječnik više od tisuću pacijenata i kolega špijunirao skrivenim kamerama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za snimanje svojih žrtava koristio je ukupno 23 uređaja.

Liječnik Lam Hoe Yeoh (62) koristio je cijeli niz skrivenih kamera kako bi u bolnici špijunirao svoje kolege i pacijente. Zatvoreni liječnik za snimanje žrtava korsitio je ukupno 23 kamere od koji su neke bile skrivene u USB stickovima, olovkama i satovima. Sićušne kamere postavio je i u zahode, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija Oglasio se vlasnik UZNEMIRUJUĆI VIDEO Konobarica palila šank, vatra zahvatila goste: "Cura je trčala okolo i derala se, prijatelj je imao zapaljena leđa" Mrtvi nakon napada bande u Haitiju Vlada stanje panike FOTO Otočna država u kaosu, tijela leže po ulicama: "Ovo je užas, kao u Pobješnjelom Maxu!"

Tijekom više od tri godine svjetski priznati stručnjak skupio je tisuće sati snimaka na kojima je više od tisuću muškaraca, žena i djece. Uhvaćen je nakon što je tijekom postavljanja kamere u zahodu bolnice na jugu Londona snimio samog sebe. Snimka je otkrivena kada je kamera otpala nakon čega ju je uočio jedan od liječnikovih kolega.

VIDEO Natjerao djevojku da pomisli da ju je prevario, a onda se dogodilo OVO!

Yeoh je priznao krivnju za voajerizam i osuđen je na osam godina zatvora od čega pet godina bezuvjetno, a tri uvjetno.

Nakon otkrivanja afere, liječnikove žrtve poručile su da se osjećaju prljavo i povrijeđeno. Njegova bivša kolegica rekla je da je iskustvo zauvijek promijenilo način na koji će se ponašati u javnosti.

'Sada ne mogu ući u javni wc, a da ne tražim skrivene kamere', rekla je žena koja je s Yeohom radila deset godina, a bez znanja i pristanka snimljena je između 15 i 20 puta.

Ona je jedna od ukupno 30 identificiranih žrtava. Njih 1084 tek se treba identificirati.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene