Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Netom kupljeno

KUPILA KOMAD MESA I OSTALA U ŠOKU 'Kao da je živo ili kao da su u njemu crvi'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok neki vole svoje odreske pojesti blago pečene, ono što se dogodilo jednoj ženi u Kini, jednostavno je nevjerojatno.

Nakon što je kupila komad svježe govedine, žena u jednom kineskom gradu stigla je kući te krenula priremati objed. Kada je izvadila meso ostala je u šoku.

Pročitajte i ovo Purice Samo da nije prazan Nešto novo na slavonskom stolu? Kad se priprema purica, a kad prasetina - znaju oni koji čuvaju tradiciju Kupnja pred blagdane Približava se Božić Cijene podivljale uoči blagdana: "Skupo, jako skupo, mi penzići ne možemo si to priuštiti"

Meso je sat vremena nakon kupnje pulsiralo. Gospođa Cheng koja živi u kinsekoj provinciji Shandong uočila je pusliranje u komadu mesa koje je izgledalo kao da je živo. U ruke je zgrabila mobitel i sve snimila, prenosi Daily Mail.

OPREZ! Dolaskom toplijeg vremena raste broj oboljelih od Kampilobakterioze

"Izgledalo je kao da je živo ili kao da su u njemu crvi, a kada sam ga razrezala vidjela sam kako u njemu nema crva", rekla je gospođa Cheng.

Stručnjak iz područja zdravlja životinja, Lu Suwen, napominje kako su ovakve situacije moguće te da se radi o završecima živaca koji očito još nisu umrli.

"Možete biti sigurni, ovaj komad mesa je itekako svijež. Iako je centralni živčani sustav mrtav, završeci živaca u mišićima još uvijek su aktivni, zbog toga meso pulsira, no i oni će nakon kratkog vremena prestati biti aktivni", napominje Lu Suwen koji je kazao kako se s ovakvim slučajem nikada nije susreo.

Gospođa Cheng je kazala kako je meso kupila u 8 sati, a krenula ga je obrađivati tek oko 9 sati, no nije poznato kada je meso stiglo u mesnicu u kojoj je kupljeno.

Ovaj je video vrlo brzo postao viralan, a u samo nekoliko dana pregledalo ga je više od 11 milijuna ljudi diljem svijeta.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene