Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Cijena? Sitnica...

VIDEO Pogledajte kuću u koju će obitelj Obama preseliti iz Bijele kuće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Barack Obama, još uvijek aktualni američki predsjednik, za par dana mora iseliti iz Bijele kuće. No, ostat će živjeti u Washingtonu, u "kućici" vrijednoj više od 6 milijuna dolara.

Obama je već ranije rekao kako će on i njegova obitelj ostati u Washingtonu tako da je njegova mlađa kći Sasha može završiti školu. I tako će i biti, ostaju u "susjedstvu".

Pročitajte i ovo Ivan Bulj hoće li se vratiti? FOTO Pogledajte kako danas izgleda kuća Ivana Bulja, ubojice maloljetne Anđele Bešlić: Nakon 22 godine izlazi iz zatvora Novac za kuću prikupljen - 3 Veliko srce Hrvatske U plamenu im je nestao cijeli život, no pomoć je brzo stigla: Skupljen je novac za kuću obitelji sa sedmero djece, ali postoji jedan problem

U petak 20.1.2017. na portalu DNEVNIK.hr uživo gledajte inauguraciju Donalda Trumpa. U Washingtonu se očekuje do 900.000 ljudi, a čitavi događaj osiguravat će gotovo 30.000 pripadnika snaga sigurnosti. Sve pratite UŽIVO na DNEVNIK.hr.

Barack Obama i supruga Michelle će unajmiti "kućicu" od 760 metara kvadratnih. Ima 9 spavaćih soba od kojih svaka ima kupaonicu. Imanje se nalazi u četvrti Kalorama, a izgrađeno je 1928. godine. U svibnju 2015. godine kuća je prodna za 5,3 milijuna dolara, a danas se njezina vrijednost procjenjuje na 7 milijuna dolara

U vlasništvu je Joea Lockharta, državnog tajnika u administraciji Billa Clintona i njegove supruge Giovanne Gray Lockhart, urednice časopisa Glamour u Washingtonu. Nalazi se u blizini škole Sidwell Friends koju pohađa Sasha Obama.

Kako izgleda iznutra možete pogledati ovdje na fotografijama i u priloženom videu. 

  Svaki dan do subote, 21. siječnja, gledatelji će u Dnevniku Nove TV moći pratiti javljanja Ivane Petrović, urednice vanjske politike informativnog programa Nove TV, koja će uživo iz Washingtona donositi najsvježije informacije i dojmove o pripremama i samoj inauguraciji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene