Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rodrigo Duterte

Kontroverzni filipinski predsjednik: "Bog mi se obratio, neću više psovati"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kontroverzni filipinski predsjednik Rodrigo Duterte, poznat po krvavom ratu protiv narkomana i dilera droge, kaže kako se zarekao da više neće psovati nakon što mu se - Bog osobno obratio.

Objasnio je da se sve dogodilo kasno sinoć dok se zrakoplovom vraćao iz posjeta Japanu. Zanimljivo, Duterte je nešto slično obećao u lipnju kada je pobijedio na izborima, a otada je dao niz neodmjerenih izjava. Baraku Obami poručio je neka ide kvragu, a izvrijeđao je i papu Franju.

Pročitajte i ovo Ilustracija predsjednika Filipina Rodriga Dutertea (Foto: AFP) "Ne mogu zamisliti zemlju koja sluša ludog vođu" Duterte nazvao Hitlera ludim tijekom posjeta Yad Vashemu Slika nije dostupna Uoči susreta s Trumpom Od "ku*****h sinova" do "najboljih prijatelja": Kontroverzni predsjednik promijenio ploču

"Svi su spavali, hrkali i čuo sam glas koji mi je rekao: ako ne prestaneš psovati, srušit ću ovaj zrakoplov odmah. I pitao sam: tko je to? Naravno, bio je to Bog. U redu. I zato sam obećao Bogu da neću koristiti prljave, proste riječi", izjavio je Duterte.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene