Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Centimetri su važni

NOVA ČISTKA Narcisoidni Kim izdao naredbu koja je užasnula sve muškarce u Sj. Koreji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Sjevernoj Koreji nova čistka – policajci Kim Jong-una hodaju okolo sa škarama i prisilno režu kosu svim muškarcima kojima je duža od dva centimetra.

I kad mislite da vas više ništa iz Sjeverne Koreje ne može iznenaditi, stiže nova restrikcija koja nema veze s pameću. Izvori iz Pjongjanga kazali su za južnokorejske Ilbo novine kako su vlasti u Sjevernoj Koreji naredile da svi muškarci moraju imati kosu kraću od dva centimetra. Isto tako, savjetovano im je da nose frizuru kakvu ima i njihov voljeni vladar Kim Jong-un.

S druge strane, ženama je rečeno da bi svoje frizure trebale prilagoditi u bob kakav nosi diktatorova supruga, Ri Sol-ju. Izuzetak od ovog pravila jedino su – glumice.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vojna vježba "Nuklearni okidač": Sjeverna Koreja sprema se za rat Vladimir Putin i Kim Jong Un - 3 neprijatelj broj jedan Nova prijetnja: "Sjeverna Koreja će upotrijebiti svu silu bude li napadnuta"

Sigurni smo da ovaj posao ne biste voljeli raditi

'Kimovi promatrači hodaju po sveučilištu sa škarama i režu kosu svima koji se nisu prilagodili njegovim naredbama', navodi Ilbo a prenosi Telegraph.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene