Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Upravo ste pojeli sina...'

Kad pomislite da vas više ničim ne može šokirati, ISIS napravi ovako nešto

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Metode kojima se džihadisti Islamske države služe su ispod svake razine ljudskosti.

Britanac Yassir Abdulla, zaštitar iz Keighleya, porijeklom iz Kurdistana, prije nekog vremena otišao je u Irak kako bi se uključio u borbu protiv džihadista Islamske države. Pridružio se pešmergama te je patrolirao granicom. Prošli tjedan se vratio u Veliku Britaniju i ispričao još jednu priču o strahotama koje džihadisti priređuju lokalnom stanovništvu.

Pročitajte i ovo Provjereno: Elmina i Hajrudin Veletovac - 1 Bezgranična ljubav Već 13 godina brine za nepokretnu suprugu, još ga bude njezine posljednje riječi: "Nemoj juriti, bolje mi je sada..." Prosvjedi i uhićenja u Turskoj nakon što je oduzet mandat kurdskom gradonačelniku Lokalni izbori u Turskoj Oduzet mandat kurdskom gradonačelniku u Turskoj pa su uslijedili prosvjedi i uhićenja

Priča se vrti oko starije Kurdinje čijeg su sina oteli džihadisti te ga odveli u Mosul. Žena je bila odlučna pronaći svog sina te se suočila s džihadistima u njihovoj središnjici. Tražila je da joj pokažu njenog sina.

Jihadi John bio je nesretno zaljubljen, u školi su mu se rugali zbog lošeg zadaha

'Islamisti su joj rekli neka sjedne jer je dugo putovala te su joj ponudili da nešto pojede prije no što vidi sina. Donijeli su joj šalicu čaja i obrok od mesa, riže i juhe. Mislila je da su samo pokušali biti ljubazni. No njenog sina su ubili i sasjekli na komade. kad je nakon obroka ponovno upitala može li vidjeti sina počeli su joj se smijati i rekli joj - 'upravo si ga pojela', prepričao je Abdulla za The Sun.

Abdulla je svjedočio brojnim ugnjetavanjima lokalnog stanovništva. Džihadisti bi ih zvali i prijetili im da će ih žive zakopati ako se ne predaju. Ubijali su ih i tako da su od njih radili 'ljudsku lomaču'.

Iako se vratio na nekoliko tjedana svojoj obitelji, Abdulah se ubrzo planira vratiti u Irak, odlučan u svojoj borbi protiv džihadista. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene