Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Luđački pothvat

Amerikanac htio preplivati do Kim Jong-una

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Južnokorejski marinci koji nadziru rijeku Han koja čini granicu dvije države pronašli su muškarca koji leži na južnoj obali rijeke, očito iscrpljen pokušajem preplivavanja.

Južna Koreja uhitila je u utorak navečer Amerikanca koji je pokušao preplivati rijeku kako bi ušao u Sjevernu Koreju i susreo se s njezinim vođom.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vide ih kao opasnost za režim VIDEO Maloljetnici osuđeni zbog gledanja serija: "Ako te uhvate da to gledaš, upucat će te" Ilustracija Sjever i jug Radio koji je emitirao misteriozne kodirane brojeve naglo 'ušutio', zloglasni vođa poručio vojsci: "Budite spremni"

Južnokorejski marinci koji nadziru rijeku Han koja čini granicu dvije države pronašli su muškarca koji leži na južnoj obali rijeke, očito iscrpljen pokušajem preplivavanja, piše južnokorejska novinska agencija.

10 najčudnijih stvari o Južnoj Koreji!

Muškarac u kasnim dvadesetim ili ranim tridesetim godinama kazao je vlastima da je želio preplivati u Sjevernu Koreju kako bi se sastao s njezinim liderom Kim Jong-unom.

Granica Sjeverne i Južne Koreje jedna je od najjače čuvanih u svijetu a pokušaji da se prijeđe na sjever rijetki su i iznimno opasni. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene