Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sramežljiv

Jihadi John bio je nesretno zaljubljen, u školi su mu se rugali zbog lošeg zadaha

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Očajnički je želio biti nešto što nije, kazali su za Jihadi Johna njegovi bivši kolege iz razreda.

Mohammed Emwazi aka Jihadi John, najveći krvnik Islamske države koji taocima odrubljuje glave, i dalje zaokuplja pažnju javnosti, osobito u Velikoj Britaniji, gdje mediji i dalje nemilosrdno kopaju po njegovoj prošlosti pokušavajući doći do što više detalja o njegovom životu.

Tako je otkriveno da je Jihadi John u srednjoj školi bio nesretno zaljubljen u lijepu kolegicu iz razreda, Ahlam Ajjot, no bojao se pozvati je na 'dejt' nakon što su ga u školi konstantno ponižavali da mu smrdi iz usta.

Sramežljivi Mohammed, tada 16-godišnjak, bio je doveden do ruba suza nakon što mu se jedna djevojka, pred svojim prijateljicama, narugala zbog lošeg zadaha, piše Daily Mirror.

'Nisam znala da sam mu se sviđala. Bio je sramežljiv i rezerviran. Nikad nije razgovarao s djevojkama osim ako baš nije morao. Sve u svemu, bio je čudan', prisjeća se danas Ahlam (27), nesuđena ljubav Jihadi Johna, koja je, kao i ostali njegovi kolege, šokirana onime što je postao.

Pročitajte i ovo Radovan Fuchs Loše za škole Ministar Fuchs: "Škole na dan izbora neće raditi, ali..." Ilustracija Okupirani teritorij Svjedočanstva onih koji nisu uspjeli pobjeći: "Moraju pisati pisma ruskim vojnicima i pjevati himnu, a roditeljima se prijeti mučenjem"

FOTO Ovo je Jihadi John - najveći krvnik današnjice

Drugi iz razreda prisjećaju se, kako je zbog konstantnog spominjanja njegovog lošeg zadaha, Emwazi uvijek govorio s rukom preko usta. Bio je nizak i dobio je nadimak 'Mali Mo'. No, želio je biti voljen i prihvaćen, izgledati 'cool' pa je nosio šiltericu i trenirke, nije išao u džamiju već je visio po kafićima i često bio u društvu jednog starijeg Azijca koji je pušio travu i 'lovio' žene.

'Postao je netko tko je izgledao smiješno i svi u školi su mu se rugali. Bio je očajan u želji da bude ono što nije', kazao je jedan bivši kolega Jihadi Jhona.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene