Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Djevojčice zlostavljane

Istraga sve bliža Madeleine McCann - Na istom mjestu zlostavljana 10-godišnjakinja!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanska policija istražuje pet novih slučajeva u kojima su mlade britanske djevojke seksualno zlostavljane tijekom odmora u kućama u koje je provaljivano, u portugalskoj regiji Algarve.

Jedan od tih napada bio je usmjeren i na 10-godišnju djevojku u mjestu Praia da Luz, iz kojega je Madeleine McCann nestala dvije godine kasnije - 3. svibnja 2007. godine.

Ovi novi slučajevi koji su predmet istrage veoma su slični s12 kaznenih djela provale u kojima je muškarac ulazio u vile za odmor u zapadnoj Algarvi, u kojima su boravile britanske obitelji.

Scotland Yard je nedavno pokrenuo postupak kako bi ušao u trag provalniku, a s novim informacijama javilo im se 500 ljudi.

'Identificirali smo još pet seksualnih napada i jednu dlaku. Ni jedne od ovih šest činjenica nismo bili svjesni prije pokretanja postupka', izjavio je detektiv Andy Redwood.

Pročitajte i ovo Christian Brückner, Madeleine McCann Traje suđenje Šokantne optužbe i detalji zlostavljanja Brücknera, kojeg se sumnjiči da je ubio i oteo Maddie: Bičevao stariju ženu, jednu žrtvu ostavio u strahu da će joj odrubiti glavu Christian Brückner, Madeleine McCann Paklena zavjera Procurili novi detalji zlokobnog plana otmice Maddie McCann

Potraga za curicom (3): Nestanak iz sobe tijekom noći podsjetio na Maddie McCann

Žrtve seksualnog zlostavljanja bile su djevojčice u dobi između 7 i 10 godina, i to dok su bile u svojim krevetima.

Iako je portugalska policija odbila zahtjev svojih britanskih kolega za zajedničkom istragom, Britanci su izjavili kako su spremni sami početi s istragom u Portugalu nakon što dobiju dopuštenje portugalske policije.

Policajci su dosad identificirali 18 zločina počinjenih u periodu između 2004. i 2010. godine, gdje je muški uljez provaljivao u vile u kojima su se odmarali Britanci.

Policija vjeruje kako je provalnik ušao u vile i zlostavljao djecu tijekom spavanja, pa čak i nakon intervencije roditelja koji bi ušli u sobu nakon što bi čuli plač djeteta. U dva slučaja napastvovanja roditelji su čuli buku kombija izvana.

Osumnjičeni je opisan kao tamnoput muškarac, kratke, tamne i raščupane kose. Policija je još uvijek u lovu na čovjeka koji je viđen kako u naručju nosi djevojčicu koja odgovara opisu Madeleine McCann, u noći njezina nestanka.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene