Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tjedan iz pakla

ISPRIČALA SVOJU HOROR PRIČU 'Osjećala sam se kao da sam 4 mjeseca trudna'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tiffiny Hall je na 'samo' tjedan dana promijenila svoje životne navike, a zbog onoga s čim se susrela osjećala se jako loše.

Tiffiny Hall opisala je svoju vlastitu 'noćnu moru' koja se dogodila kada je tjedan dana bila prisiljena jesti neviđene količine pizze, trpati se čokoladnim kolačima i piti gazirana pića. Za to vrijeme nije na raspolaganju imala tanjure nego je hrana posluživana na zajedničkim platama i nitko od osoba koje su je jele nije imao pojma o količinama koje konzumira.

Pročitajte i ovo Alarm zbog debljine - 3 epidemija debljine Prijeti nam cunami dijabetesa tipa 2, rakova i raznih vrsta kardiovaskularnih bolesti Sanja Musić Milanović Za Dnevnik Nove TV Sanja Musić Milanović o problemu s kojim se mnogi bore: "Situacija kod djece je alarmantna"

Tiffiny se prisjetila kako tijekom tih tjedan dana nije mogla spavati, bila je loše raspoložena i osjećala se kao da proživljava noćnu moru.

Tiffany je naime jedna od trenerica u emisiji 'The Biggest Loser' u kojoj se obitelji međusobno natječu u mršavljenju. Tjedan dana provela je s obitelji za koju je ona zadužena te usvojila njihov nezdravi način života.

ISKRIVLJENA SLIKA MLADIH Svaki četvrti sedmaš misli da ima višak kilograma, a 12 posto ih je na dijeti

Nakon samo nekoliko dana provedenih s četveročlanom obitelji Hailwood iz Zapadne Australije bila je toliko naduta da je, kaže, izgledala kao da je četiri mjeseca trudna, a kožu su joj prekrile akne.

Tijekom boravka kod Hailwooda nije smjela vježbati. Ručak se sastojao od velike količine pilećih krilaca s krumprićima, užina je bila pizza uz još pilećih krilaca, a za večeru su jeli hamurgere sa slaninom i sirom. Bilo je tu i kobasica, piva, sokova...

Inače super fit 30-godišnjakinja ispričala je neka od događanja tijekom tjedan dana horora.

Nisu pili vodu, nego samo sokove. Jedan od natjecatelja dnevno je pio šest litara sokova, odnosno 500 grama šećera dnevno. Njezina koža bila je puna akni, što je više jela nezdravu hranu to je gladnija postajala jer šećer stimulira apetit.

5 stvari koje vam nitko neće reći o gubitku kilograma

Hrana je utjecala na njezinu psihu. Iako joj nije bilo dopušteno vježbati, ne bi to mogla ni da je imala dozvolu.

'Nisam mogla spavati, bila sam neraspoložena. Nije čudo da im se ne da trenirati ili biti aktivan jer s hranom koju jedu to je nemoguće. To je otrov', rekla je.

Hall je nakon svega priznala je da je pred njom u novoj sezoni reality showa bio velik izazov. Za početak odlučila se za remont kuhinje i ostave obitelji Hailwood, nakon čega je trebalo promijeniti njihove loše navike kako bi se prestali međusobno povezivati putem hrane.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene