Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hrabri i ponosni?

FOTO Zbog ove fotografije džihadisti postali predmet sprdnje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fotografija koja je džihadu trebala privući još više Britanaca izazvala je oštru reakciju javnosti...

Džihadisti Islamske države sve češće koriste društvene mreže kao sredstvo samopromocije te novačenja. Jedan član IS-a tako je objavio fotografiju svojih 'kolega' iz Velike Britanije naoružanih kalašnjikovima čiji je cilj bio privući više Britanaca u njihove redove.

Pročitajte i ovo Splitski aerodrom - 1 PRIPREME ZA ULTRU? Dvoje Britanaca palo na splitskom aerodromu, pogledajte što im je sve policija pronašla u prtljazi Ilustracija izrazili žaljenje Kobna pogreška! Vojska ubila tinejdžere u zračnom napadu, zamijenili ih za džihadiste

No, ono što nisu očekivali jest da će novopridošli britanski džihadisti zbog te fotografije na ovoj društvenoj mreži postati predmetom poruge. 'Toliko su hrabri i ponosni da se ne usude lica pokazati', napisao je jedan tviteraš, dok je drugi ustvrdio kako se radi o 'pi******* s maskama'.

Tko se sve bori u Siriji i u Iraku?

Jedan drugi britanski terorist na istoj je društvenoj mreži objavio fotografiju suncem okupanog jezera na nepoznatoj lokaciji uz opis 'Džihad je turizam za vjernike'.

I taj je post izazvao bijes tviteraša. 'O da, silovanje žena, obezglavljivanje zatvorenika i masovna ubojstva su super način putovanja za zlo', odgovorio mu je jedan korisnik.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene