Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO SDP sazvao izvanrednu presicu, komentirat će odluku Ustavnoga suda

Loše zdravlje

Goran Hadžić OPET pušten na privremenu slobodu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Međunarodni kazneni sud za bivšu Jugoslaviju (ICTY) odlučio je u petak ponovno pustiti na privremenu slobodu optuženog ratnog zločinca Gorana Hadžića zbog teškog zdravstvenog stanja.

Optuženik za ratne zločine nad nesrbima u Hrvatskoj od 1991-1993. vratio se početkom svibnja u Haag s privremene slobode u Srbiji i nastavio liječenje zbog karcinoma na mozgu.

Pročitajte i ovo Policija u Srbiji, ilustracija Radnik postao heroj Detalji brutalnog napada pomahnitale 40-godišnjakinje: "Krvi je bilo na sve strane, jaukala je..." Slika nije dostupna RT Vojvodine javlja: Goran Hadžić vraćen u Haag!

Na slobodi će vrijediti isti uvjeti kao i kada je u travnju prvi put privremeno pušten u Novi Sad, što znači da će biti pod stalnim policijskim nadzorom i neće moći istupati u javnosti, priopćio je ICTY.

Goran Hadžić vraćen u Haag!

Suđenje Hadžiću u prekidu je od listopada 2014., kada mu je pozlilo u sudskom pritvoru.

Kao pripadnik udruženog zločinačkog pothvata predvođenog bivšim srbijanskim predsjednikom Slobodanom Miloševićem, on je optužen za ratne zločine nad hrvatskim i drugim nesrpskim stanovništvom od 1991. do 1993. na okupiranim područjima Hrvatske. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene