Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zatvorena zbog pljačke

Na autocesti zapaljeno nekoliko automobila i kombija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Banda od osam ili devet pljačkaša je pobjegla nakon što je oklopno vozilo koje im je bilo meta uspjelo pobjeći.

Glavna talijanska autocesta u četvrtak je na nekoliko sati bila zatvorena u blizini Milana nakon neuspjelog pokušaja oružane pljačke.

Pročitajte i ovo Ilustracija Materijalna šteta Više je osoba napalo sirotu ženu na autobusnoj stanici u Zagrebu: Ukrali su joj ruksak Ilustracija Istraga u tijeku Strava u susjedstvu: Uz cestu pronađeno tijelo s tragovima mučenja - zavezane noge, povez na očima, masnice i opekotine po tijelu

Promet na autocesti A1, koja povezuje Milano s Napuljem, prekinut je kod Lodija, oko 30 kilometara jugoistočno od Milana nakon što su ga kriminalci blokirali u oba smjera malo prije 7 sati.

Zapalili su nekoliko kombija i automobila i na cestu bacili čavle kako bi zaustavili promet. Banda je pobjegla nakon što je oklopljeno vozilo koje im je bilo meta uspjelo pobjeći.

Nadležnim je službama trebalo gotovo do podneva da raščiste cestu i potpuno je otvore za promet.

Jurnjava na A3: Austrijanac vozio čak 237 km/h

"Policija traga za osam ljudi, možda devet", rekao je državni tužitelj Lodija Vincenzo Russo za novinsku agenciju ANSA, dodavši da je tijekom pokušaja pljačke bilo pucnjeva iz vatrenog oružja, ali nije bilo ozljeđenih.

U travnju je uspješno izvedena slična pljačka na autocesti kod Milana kad su, po medijskim napisima, pljačkaši uspjeli ukrasti 10 milijuna eura. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene