Obavijesti Video Pretražite Navigacija
15 minuta strave

FOTO i VIDEO Kamere uhvatile trenutak kako tigar ubija muškarca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tigar je muškarca zgrabio za vrat i počeo vući dalje od ograde dok su ga šokirani svjedoci pokušali omesti bacajući na njega kamenje i sve čega su se dohvatili.

Dvadesetogodišnjeg muškarca ubio je tigar u Zoološkom vrtu u New Delhiju. Svjedoci su ispričali kako je bio alkoholiziran te se u jednom trenutku popeo na zid i skočio u prostor u kojem se nalazio bijeli tigar, piše Daily Mail.

Tigar ga je zgrabio za vrat i počeo vući dalje od ograde dok su ga šokirani svjedoci pokušali omesti bacajući na njega kamenje i sve čega su se dohvatili. Da stvar bude gora, sve su zabilježili kamerama. Fotografije koje su objavljene na internetu pokazuju ogromnog tigra kako stoji iznad svoje žrtve koja se sklupčala pokušavajući glavu zaštititi rukama.

VIDEO Dječak (11) milovao tigra, a onda...: 'Umrijet ću, ne osjećam ruku'

Tigar se sa svojom žrtvom 'igrao' 15-ak minuta, kažu svjedoci, no žrtvi nitko nije uspio pomoći. Dok je osoblje, nakon dva sata, uspjelo zatvoriti tigra u kavez, muškarac je već bio mrtav.

Pročitajte i ovo Beba alpaka - 1 Atrakcija za posjetitelje Veliko veselje na istoku Hrvatske: ''Na svijet je došla predivna pahuljica" Ilustracija Stravičan poziv Nazvala je policiju, tražila pomoć, ali ubrzo je umrla


 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene