Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Samo pogledajte slike'

VIDEO Evo što se dogodi kada na - 40 stupnjeva popucaju vodovodne cijevi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oluja je uništila nekoliko cijevi za vodu, a obzirom da su se temperature tijekom noći spuštale debelo ispod nule nije bilo teško za pretpostaviti što će se dogoditi.

Sibirski grad Dudinka u potpunosti se smrznuo kada su usred hladne oluje popucale vodovodne cijevi. A Kada su stanovnici nakon snažnog nevremena izašli iz svojim domova dočekale su ih zamrznute ulice.

Pročitajte i ovo Eksplozija u Rusiji Zapalio se vlak VIDEO Ukrajina je detonirala eksploziv na željezničkoj liniji u Sibiru? Slika nije dostupna Preledeno i za Sibir Polarne hladnoće u Rusiji: Temperature padaju i ispod -50!

Oluja je uništila nekoliko cijevi za vodu, a zahvaljujući temperaturama koje su tijekom noći padale i do minus 40 stupnjeva Celzijevih voda se zamrznula.

Je li misterij oko nastanka sibirskih kratera napokon riješen?

Iako su mnogi domovi ostali bez vode, internet veza bila je 'čvrsta kao led na ulicama', piše Daily Mail, pa su stanovnici Dudinka slike i snimke stradavanja grada podijelili na društvenim medijima.

'Ako netko ima dvojbe o tome koliko je ovdje hladno samo treba pogledati slike', rekao je glasnogovornik lokalnih vlasti Eugene Gerasimov.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene