Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napadač preminuo

Djevojka žrtva kanibalskog napada: Odgrizao joj dijelove lica?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
22-godišnja Cerys Yemm pronađena je mrtva u hostelskoj sobi. Uz nju je bio muškarac koji je kasnije i sam preminuo.

Kada su policajci otkrili tijelo mlade žene koja je bila žrtva napada kanibala na njemu su uočili ozbiljne ozljede vrata i lica. 22-godišnja Cerys Yemm pronađena je mrtva u hostelu u Argoedu u Južnom Walesu ranije ovog mjeseca, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ottawa Ubojstvo šokiralo predgrađe: U kući pronađeno šest tijela, četvero su djeca Franjo Jurić dobio je 12 godina zatvora zbog ubojstva slijepe supruge Angele Stigla presuda Slijepu suprugu izbo 25 puta, dobio 12 godina zatvora: "Toliko mi se smračilo zbog te njezine izdaje i jer me povrijedila"

Muškarac osumnjičen za napad, Matthew Williams koji je nedavno izašao iz zatvora zbog drugog zločina, uhićen je, ali je ubrzo umro nakon što ga je policija omamila elektrošokerom.

Williams je prije nego je napao djevojku popio koktel halucinogenih droga i pijateljima rekao da čuje glasove i halucinira. A onda je napao djevojku i navodno joj odgrizao dijelove lica.

Potpuni psihopat: Nožem izbo bivšu curu pa pojeo njene organe!

Iz policije su poručili tek da smrt tretiraju kao ubojstvo, ali nisu htjeli iznositi detalje o smrti. Liječnici su djevojku proglasili mrtvoh na mjestu događaja, a osim nje u hostelu je bio i Williams. O njegovoj smrti bit će podneseno posebno izvješće.

U tijeku je istraga obje smrti.

Vlasnici hostela u kojem je tijelo pronađeno nastavit će s radom, ali neće koristiti sobu u kojoj je djevojka ubijena. Williamsova majka Sally Ann Williams rekla je da je njezin sin bio paranoični šizofreničar koji nije dobivao liječničku pomoć nakon izlaska iz zatvora.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene