Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi detalji o životu pilota-kamikaze

Djevojka kopilota Lubitza bila je trudna i planirala je vjenčanje s njim

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kathrin Goldbach kazala je učenicima da će postati mama i bila je, navodno, jako sretna.

Premda je po svemu sudeći bio psihički nestabilan i depresivan, kopilot Andreas Lubitz, koji je navodno srušio Germanwinsov avion u francuskim Aplama i tako ubio 149 ljudi, očito je imao uspjeha kod žena.

Do sada se u medijima spominjala samo njegova veza sa stjuardesom Mariom, koja je također zaposlena u Germanwingsu, a sada je njemački Bild objavio informaciju kako je Lubitzova djevojka, učiteljica Kathrin Goldbach trudna s njegovim djetetom.

Goldbach je nedugo prije nesreće rekla svojim učenicima u školi u Krefeldu, nedaleko od Düsseldorfa, da će postati mama. Bila je sretna, veselila se budućem majčinstvu, a čak je i planirala vjenčanje s Lubitzom. Imali su turbulentnu sedmogodišnju vezu, s dosta prekida, a za vrijeme jednog od njih Lubitz je pet mjeseci ljubio i stjuardesu Mariu, prenosi Daily Mirror.

Srednjoškolska učiteljica Kathrin Goldbach (26) otišla je nakon pada zrakoplova koji je letio iz Barcelone za Düsseldorf u Francusku, misleći da je njezin zaručnik tek jedna od žrtava nesreće.

Međutim, kada je stigla na mjesto nesreće shvatila je kako je Lubitz umjesto žrtve zapravo krivac za pad Airbusa A320.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Najnovije izvješće Otkriven novi detalj o kopilotu ubojici - podaci zaprepastili istražitelje Slika nije dostupna Pad zrakoplova Germanwingsa Crne kutije su detaljno pregledane - Sad je sve jasno

Posljednji trenuci: Ljudi vrištali, kapetan u očaju preklinjao 'Lubitzu, otvaraj prokleta vrata!'

Kathrin je upoznala Andreasa kad su bili tinejdžeri. Radili su zajedno u Burger Kingu u njegovom rodnom gradu Montabauru, navode njemački mediji.

Zajedno su se preselili u Düsseldorf kada je postao pilot i živjeli su zajedno četiri godine. Međutim, Kathrin je bila prisiljena odseliti zbog Lubitzove konstantne potrebe i želje da bude 'u kontroli'.

Vjeruje se kako je upravo njezin odlazak mogao biti 'kap koja je prelila čašu' i navela ga na stravičan i bezuman čin.

Vijesti o trudnoći njegove bivše zaručnice pojavila se nakon što je objavljen transkript snimke iz crne kutije na kojoj su se čuli očajnički krici putnika i vapaji pilota, koji je sjekirom nastojao provaliti u kokpit i preuzeti kontrolu nad avionom.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene