Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Smrtonosni objed

Dječja nevjesta ubila muža i još trojicu muškaraca: Tužitelj traži smrtnu kaznu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Susjed, koji je također bio na smrtonosnom svečanom ručku kazao je kako mu se nije dopao okus poslužene hrane pa nije jeo.

Četrnaestogodišnja djevojčica ubila je, nakon vjenčanja, svojeg 21 godinu starijeg supruga i još trojicu muškaraca otrovom za štakore koji im je ubacila u jelo.

Wasila Tasi'u navodno je zamolila sedmogodišnjeg rođaka da joj kupi otrov. Pretpostavlja se da je požalila zbog prisilne udaje za 35-godišnjeg farmera koji je imao još nekoliko žena, piše Sky News.

Tužiteljstvo u Nigeriji za djevojčicu traži smrtnu kaznu.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji

Susjed, koji je također bio na smrtonosnom svečanom ručku kazao je kako mu se nije dopao okus poslužene hrane pa nije jeo.

Najmanje 15 žena umrlo zbog antibiotika s otrovom za štakore!

Protiv smrtne kazne za djevojčicu-nevjestu pobunile su se udruge za ljudska prava koje tvrde da je djevojčica koja se morala udati za muškarca dvostruko starijeg od sebe žrtva a ne kriminalka.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene