Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Horor u Berlinu

Bivši dečko zapalio 19-godišnju djevojku koja je trebala roditi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je on nju ostavio, nije mogao podnijeti činjenicu da je odlučila roditi njihovo dijete.

Stravičan zločin koji se dogodio u Berlinu potresao je cijelu Njemačku - samo nekoliko tjedana prije nego što je trebala roditi, 19-godišnju Njemicu Mariju P. je živu zapalio njezin bivši dečko, Turčin Eren T. (19).

Zajedno s još jednim suučesnikom, Eren T. je prošlog četvrtka djevojku namamio u šumu u berlinskom Adlershofu. Tamo je uslijedila žestoka svađa, nakon čega je jedan od mladića dvaput zario Mariji nož u trbuh.

'Trudna djevojka se očajnički pokušavala obraniti, a to pokazuju mnogobrojne posjekotine na njezinim rukama. Nažalost, napadači su bili jači, a nakon što su je savladali, polili su je benzinom i zapalili! Da sve bude jezivije, obdukcija je pokazala da je Marija u tom trenutku još bila živa', piše Bild.

Njezino spaljeno tijelo pronašli su šetači u petak, a istog dana Eren T. se pojavio u policiji kojoj je prijavio njezin nestanak. Policija ga je saslušala, a on je posle kraćeg vremena priznao da je bio očevidac jezivog zločina i naveo ime suučesnika kojeg je za sve okrivio. Policija mu nije povjerovala te ih je obojicu uhitila.

Pročitajte i ovo Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica Policajac ubio trudnicu na parkiralištu pokušala je pobjeći VIDEO Policajac ubio trudnicu (21) na parkiralištu. Posljednje riječi bile su joj: "Hoćeš li me upucati?"

Mesar koji je ubio Tijanu bez kajanja: 'Popio sam mnogo piva'

Marija je kobnog četvrtka bila u policiji te je prijavila Erena T. zbog prijetnji smrću. S njim je inače bila u vezi od 2012. no kada je zatrudnjela, on je raskinuo vezu tražeći od nje da pobaci zbog njegove obitelji koja ju nije prihvaćala iako je prešla i na islam.

Djevojku je sve to pogodilo, pa je na svojom facebook profilu poručila bivšem: 'Željela bih da osjećaš što i ja, a da ja budem tako hladna kao ti. Tada bi tvoje srce krvarilo kao što sada puštaš da moje krvari!'
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene