Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poslodavac o Jihadi Johnu

Cure detalji o najvećem krvniku današnjice - 'Bio je miran i pristojan'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I dalje cure detalji iz privatnog života 26-godišnjeg Mohammeda Emwazija, poznatog pod nadimkom Jihadi John.

Otkad je otkriven identitet najvećeg krivnika današnjice, u javnost curi sve više detalja o nekad uzornom studentu Mohammedu Emwaziju (26) koji je široj javnosti postao poznat pod nadimkom Jihadi John.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prvi na listi 'za odstrel' OTKRIVEN SMRTNI STRAH KRVNIKA Hvata ga panika kad ih vidi u zraku Slika nije dostupna IS ga više ne treba NAJVEĆI KRVNIK DANAŠNJICE Bježi u strahu da ne završi kao i njegove žrtve

Tako se oglasio i njegov bivši poslodavac koji je rekao da je tada 21-godišnji mladić bio nabolji radnik kojeg su ikada imali.

'Bio je jako dobar s ljudima. Miran i pristojan. Došao je na naša vrata i dao nas svoj životopis', prisjetio se voditelj IT kompanije iz Kuvajta.

Jihadi John bio je nesretno zaljubljen, u školi su mu se rugali zbog lošeg zadaha

Osoblje je, prisjetio se, bilo iznenađeno činjenicom da se netko iz Londona odlučio za rad u Kuvajtu. Ali nakon zvjezdanog probnog razdoblja Britanac je nestao u travnju 2010. godine, nakon putovanja u London.

'Kako je netko miran i tih poput njega mogao postati muškarac kojeg viđamo na vijestima? Jednostavno nije logično da je to taj tip', rekao je bivši šef Jihadi Johna.

Poznato je i više detalja o njegovoj obitelji. Mohammedov otac obitelj je iz Kuvajta preselio u London nakon optužbi da je surađivao sa snagama Saddama Husseina. Jasem Emwazi navodno je konzervativni, agresivni musliman koji je svoju djecu štitio od zapadne kulture.

FOTO Ovo je Jihadi John - najveći krvnik današnjice

Vjeruje se da se trenutno skriva u Kuvajtu, nakon što je prošli tjedan njegov sin identificiran kao 'maskirani mesar' Islamske države, odnosno čovjek koji odrubljuje glave njihovim taocima, piše Daily Mail.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene