Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rijedak slučaj

Policija na mobitelu tražila dokaze da prodaje drogu, a otkrili da se seksa s psom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je Australka optužena za sodomiju nakon što je policija otkrila video snimke u njezinom mobitelu, na kojima se navodno vidi kako se seksa sa svojim psom.

Jennu Louise Driscoll policija je isprva istraživala zbog dilanja droge, a kada su joj pretražili telefon u potrazi za dokazima u tom slučaju, otkrili su nešto sasvim neočekivano - veći broj šokantnih videa. Driscoll (25) se navodno vidi na tri snimke, kako opći sa životinjom, piše Mirror.

Pročitajte i ovo Pas Roger pomaže u potrazi VIDEO/FOTO Sreća da nije upao u policiju: Pas Roger postao zvijezda nakon potresa na Tajlandu Iskorak u zaštiti životinja - 6 povijesni iskorak Zbog napuštanja životinje možete završiti u zatvoru: "Ljudi bi i vlastitu djecu ostavljali da nema kazne za to"

Jenna iz Brisbane u Australiji, pojavila se u srijedu na sudu te joj je odobrena jamčevina koju je potom uplatila i brani se sa slobode.

'Ovo nije nešto što biste normalno očekivali. Sličan takav slučaj dogodio se prije nekoliko godina, sigurno to nije nešto o čemu često čujemo', rekao je Mark Townend iz policije u Brisbaneu.

Malezijski oporbeni čelnik oslobođen optužbi za sodomiju

Sodomija nije uključena u australski zakon o zaštiti životinjskih prava. Da bi se psa odvelo iz njezine kuće moralo bi se dokazati da se nad njim izvršila okrutnost, da je bio mučen.

Nakon što je izašla iz zatvora, Jenna je fotografirana kako ulicom šeta s neidentificiranim muškarcem i psom - pit bullom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene