Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović sazvao izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare

Atraktivna plavuša

FOTO Pohotna učiteljica zavodila dječake i spavala s njima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Atraktivna 35-godišnja nastavnica suočava se s teškim optužbama. Dva je učenika terete da se s njima mjesecima seksala, dok su bili još maloljetni.

Brianne Altice već godinu dana muči muku s jednim učenikom zbog čijih je tvrdnji da su u seksualnoj vezi, završila iza rešetaka. A sada se njemu pridružio još jedan učenik koji tvrdi isto, piše New York Daily.

Pročitajte i ovo Josef Fritzl Podnijela tužbu Otkriveno gdje je i s kim živi Elisabeth Fritzl: Mještani su pristali na zavjet šutnje - "Svi znaju, ali nitko ne govori o prošlosti" Ilustracija Tko je Nicholas Rossi? Očajni pokušaji da izbjegne suđenje: Muškarac optužen za silovanja lažirao smrt, njegov novi plan je još biziarniji

Kao da nije bilo dovoljno što joj se na teret stavljaju četiri točke optužnice, nastavnicu Altice, sada je još jedan učenik optužio za seks s njim dok je bio maloljetan, pa je optužnici dodano još pet točaka optužbe.

Altice se na temelju njihovih optužbi, između ostalog, tereti za silovanje i sodomiju. Suđenje joj je počelo još u veljači, ali optužbe su sada još i teže.

Izazvala skandal: Učiteljica slala seksi fotografije učeniku (15)

Prvi učenik policiji ju je prijavio u listopadu 2013. tvrdeći da je imao seksualnu vezu s njom, koja je trajala od siječnja do rujna te godine, kada je imao 16 godina.

Altice nije zanijekala seks s njim, ali tvrdi da je on zaveo nju. Kada su učenika pitali kako bi opisao svoju vezu s Altice, on je na sudu odgovorio da mu je ona bila 'učiteljica s beneficijama'.

Uhićena je, a obranu sa slobode platila je jamčevinom od 10.000 dolara. U veljači ove godine dobila je otkaz.

Ova 35-godišnjakinja radila je u školskom distriktu Kaysville od 2004. godine, a engleski u srednjoj školi predavala je od 2012. godine. Nakon što se otkrilo za njezinu vezu s učenikom, suprug je zatražio razvod i skrbništvo nad njihovom djecom.

Pred sudom će se Altice ponovno pojaviti 9. listopada.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene