Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog prodaje automobila

Trump: "Nijemci su loši, jako loši"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki predsjednik Donald Trump napao je Njemačku i njezinu prodaju automobila u SAD-u na susretu u četvrtak s čelnicima Europske unije, tvrdi on line stranica tjednika Der Spiegel.

"Nijemci su loši, jako loši", rekao je predsjednik SAD-a,  Donald Trump, po časopisu, prigodom susreta s predsjednikom Europske komisije Jean-Claudeom Junckerom, Europskog vijeća Donaldom Tuskom i ostalim visokim dužnosnicima EU-a u Bruxellesu.

Pročitajte i ovo Umro muškarac koji se zapalio pred zgradom suda preminuo u bolnici Umro muškarac koji se zapalio pred zgradom u kojoj se sudi Donaldu Trumpu U New Yorku se ispred zgrade suda zapalio muškarac U tijeku je suđenje Trumpu UZNEMIRUJUĆE Muškarac se zapalio ispred zgrade gdje se sudi Trumpu: Otkriva li letak na tlu razlog strašnog čina?

"Pogledajte milijune automobila koje prodaju u SAD-u. Strašno. To ćemo prekinuti", rekao je on po "sudionicima susreta", objašnjava Der Spiegel.

Juncker je tada intervenirao, po istom izvoru, i odlučno stao u obranu Njemačke ustvrdivši da slobodna razmjena koristi svima.

Trump i Angela Merkel trebali bi se susresti u petak na summitu G7 u Taormini, na Siciliji.

Ni kancelarka ni Bijela kuća nisu zasad komentirali pisanje Der Spiegela. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene