Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bukti na više strana

Airtractor gasi požar na granici s Bosnom i Hercegovinom

Airtractor gasi požar na granici s Bosnom i Hercegovinom (Foto: MORH)
Airtractor gasi požar na granici s Bosnom i Hercegovinom (Foto: MORH) Foto: MORH
Airtractor hrvatskih Oružanih snaga tijekom protupožarnog izviđanja uključio se u gašenje požara na granici s BiH.

Airtractor AT-802 iz sastava Protupožarnih namjenski organiziranih snaga Oružanih snaga RH (PP NOS OSRH) koji se nalazio na protupožarnom izviđanju uključio se u ponedjeljak, 20. kolovoza 2018. u akciju gašenja požara na području iznad Metkovića uz granicu s Bosnom i Hercegovinom.

Pročitajte i ovo Glasanje u Mostaru za Hrvatski sabor XI jedinica Otvorena birališta za Hrvatski sabor: U BiH registrirano više od 200.000 glasača Požar u Osijeku Tijekom noći VIDEO Veliki požar u Osijeku: Vatra progutala napuštenu halu HŽ-a

Ovo je 43. požar od početka ovogodišnje protupožarne sezone (01.lipnja) u čijem su gašenju sudjelovale zračne snage (15 u Zadarskoj, 14 u Splitsko-dalmatinskoj 12 u Šibensko-kninskoj, 1 u Dubrovačko-neretvanskoj i 1 u Istarskoj županiji).

Letačka posada helikoptera Mi-8 MTV u dva je navrata prevozila spremnike vode na požarište na brdu Gračišće u Selcima na otoku Braču, objavio je MORH.

Također, danas je letačka posada helikoptera Mi-8 MTV u dva navrata prevozila spremnike vode na požarište na brdu Gračišće iznad uvale Rasotica u Selcima na otoku Braču u Splitsko-dalmatinskoj županiji.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene