Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Terryu prijeti kazna zbog komentiranja suđenja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Engelski nogometni savez (FA) pokrenuo je disciplinski postupak protiv kapetana reprezentacije Johna Terrya zbog komentara o sucu Grahamu Pollu, nakon što je dobio crveni karton na utakmici Chelsea - Tottenham.

Kapetan Chelsea optužen je za nedolično ponašanje i dobio je crveni karton u utakmici protiv Tottenhama 5. studenog. U izjavi poslije utakmice, Terry je rekao da mu je sudac Poll dao kontradiktorne razloge za drugi žuti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Igrači Chelsea na terapiji - paintballom Slika nije dostupna Terry tri tjedna 'out'

"Na terenu mi je Graham Poll rekao da sam kažnjen zbog faula nad Hossamom Ghalyem jer sam nastavio trčati. Međutim, poslije utakmice, rekao mi je da je to bilo zbog pada, kada smo Ledley King i ja pali", rekao je Terry.

"Očigledno je da je pogledao snimku, ili su je drugi pogledali, pa je odlučio da je ovo drugo najbolja opcija za njega i da ga potpuno pokriva", dodao je tada igrač Chelsea.

Engelski nogometni savez  je demantirao da je sudac Poll različito obrazložio karton Terrryu, a razlog za optužbu Savez je pronašao u tome da je Terry doveo u pitanje sudski integritet. Terry ima rok do 15. prosinca da se izjasni o optužbi. 

"Zatražene su reakcije od Ashleya Colea, Franka Lamparda,
 Chelsea i organizatora utakmice koje su potvrdile da Poll nije rekao da je Chelsea zaslužio lekciju.", rekli su u Savezu. 

FA je upozorio i igrače i trenera Chelsea Josea Mourinha da ubuduće vode računa o komentarima na račun suđenja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene