Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Terry prošao bez težih ozljeda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kapetan engleskog nogometnog prvaka Chelsea John Terry prošao je bez težih ozljeda i sa suigračima se vratio u London nakon što je engleski prvak u finalu Liga kupa uz Cardiffu pobijedio Arsenal 2:1.

Terry je stradao u 63. minuti utakmice kada je Vassiriki Diaby pokušavši udariti loptu pred vratima Arsenala no pogodio je Terrya nogom u glavu. Kapetan Chelsea je bez svijesti ostao nepomično ležati na terenu i na nosilima je uz imobilizirani vrat prevezen u lokalnu bolnicu. Terry je srećom prošao bez težih ozljeda, zadobio je potres mozga i kraće vrijeme mora mirovati.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Eboueu tri utakmice neigranja Slika nije dostupna Chelsea osvojio Liga Kup

Diaby je nakon utakmice bio potresen nastalom situacije i odmah se ispričao engleskom reprezentativcu.

"Želio sam izbiti loptu, no Terry je postavio glavu i sve se dogodilo u sekundi. Pokušat ću ga posjetiti u narednih nekoliko dana kako bi mu se osobno ispričao, a za sada se mogu ispričati jedino preko medija" kazao je igrač Arsenala.

"Srećom je Arsenalov liječnički tim bio blizu i brzo su reagirali, pa je već sve bilo pod kontrolom kada su dotrčali naši liječnici. Razgovarao sam s Johnom kada su ga iznosili na nosilima i već tada sam po njegovim reakcijama vidio da je potpuno pri sebi", rekao je trener Chelsea Jose Mourinho. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene