Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ševčenko ne želi nazad u Milan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukrajinski napadač Andrij Ševčenko odbacuje svaku mogućnost povratka u Milan, jer je sretan u Chelseau.

Ševčenko je ovog ljeta stigao u Chelsea, ali unatoč tome što je dobio dosta prilika za igru u početnoj postavi nije pokazao ono što se od njega očekivalo, niti je počeo otplaćivati izuzetno visoku odštetu koju je taj klub za njega isplatio. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Robinho na prodaju za 40 milijuna eura, Ševčenko ostaje u Londonu Slika nije dostupna Sevilli trofej, Anelka napunio mrežu Milana

Proteklog vikenda u utakmici protiv Aston Ville ponovno nije uspio zatresti protivničku mrežu, ali menadžer Chelsea Jose Mourinho ipak nije imao zamjerki na njegovu igru.

Milan se, s druge strane, dosta muči sa postizanjem golova otkako su ostali bez Ševe, što je potaklo glasine u talijanskim medijima kako bi se njihov dugogodišnji napadač mogao brzo nakon odlaska i vratiti u taj klub. Čelni ljudi Milana ne žele niti komentirati te napise, svjesni da za takav rasplet nema puno šanse.

"Ne žalim zbog prelaska u Englesku i drago mi je da sam izabrao London. Izuzetno sam sretan ovdje." izjavio je Ševčenko.

Ševčenkovu golgetersku krizu dobro je za izbijanje u prvi plan iskoristio Didier Drogba, no Ukrajinac nije zabrinut zbog svoje neučinkovitosti. 

"Drogba proživljava sretne trenutke, ali siguran sam da će se i za mene stvari promijeniti. Nema nikakve šanse da se vratim u Milan" zaključio je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene