Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ševčenko ipak neće nazad u Milan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premda su engleski i talijanski mediji objavili kako je povratak Andrija Shevchenko iz Chelsea u Milan gotova stvar, vodstvo talijanskog nogometnog prvoligaša demantiralo je tu vijest.

"Nema govora o povratku Ševčenka u naš klub. U ovom trenutku nema nikakvih pregovora između Chelsea i Milana," izjavio je glavni menadžer "Rossonera", Adriano Galliani. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Andrij, vrati se doma! Slika nije dostupna Ševčenko ne želi nazad u Milan

Shevchenko je ovoga ljeta nakon sedam sezona u Milanu preselio u redove engleskog prvaka za 45 milijuna eura, no nije se previše iskazao u dresu Bluesa. 

Napadač ukrajinske vrste u Milanu je u 296 utakmica postigao 173 pogotka, no od prelaska u londonski klub postigao je tek tri pogotka u prvenstvu, dok se u Ligi prvaka još uvijek nije upisao među strijelce.

Povratak na San Siro demantirao je i Ševčenko. "Niti jednog trenutka nisam pomislio na povratak u Milan i potpuno sam posvećen engleskom klubu. Spreman sam na kritiku zbog slabijih igara, no ostajem u Londonu," kazao je Ukrajinac.

Prema pisanju "otočkih" medija Shevchenko bi u siječnju trebao preseliti u Milan na šestomjesečnu posudbu. Talijani bi trebali preuzeti njegovu plaću, a za uzvrat bi "Ševa" na posudbu stigao bez odštete.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene