Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Prijetnje smrću igračima Readinga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanska policija priopćila je da istražuje prijetnje smrću koje su dobili nogometaši engleskog prvoligaša Readinga Ibrahima Sonko i Stephen Hunt, a koje se povezuju sa ozljeđivanjemSonko vratara Chelsea Petra Cecha i Carlo Cudicinia na prvenstvenoj utakmici prošli mesec.

Iako to izričito nije ustvrdila, policija naslućuje da su prijetnje
smrću došle od navijača Chelsea, dok se uprava londonskog kluba ogradila da to "svakako nisu pravi navijači Chelsea".

Pročitajte i ovo Davor Božinović i Barbara Štrbac, reporterka Dnevnika Nove TV Neredi u Splitu Božinović oštro odgovorio Milanoviću: "U vrijeme ovih koji danas kritiziraju, policajac početnik je imao manju plaću od kolege u BiH" Neredi u Splitu - 35 Kaos i nakon utakmice FOTO Navijački neredi u Splitu: Privedena 51 osoba, tri policajca prevezena u bolnicu, gorjeli kontejneri...

Hunt je teško ozlijedio Cecha, kome je napukla lubanja i izvan terena će biti duže vremena, dok je Sonko ozlijedio Talijana Cudicinaia koji je poslije njegova naleta ostao ležati bez svijesti.

Saznaje se da su prvo pismo, pribijeno na vrata svlačionice Readingovi nogometaši shvatili kao šalu, no slučaj su prijavili policiji kada su dobili još nekoliko pisama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene