Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Igrači Chelseaja ljuti na Abramoviča

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasnik Chelseaja, Roman Abramovič, nije se pojavio na proslavi koja je organizirana nakon što je klub osvojio prvi trofej ove godine - Liga kup, a igrači su njegovo ponašanje doživjeli kao 'pljusku'.

Sve je izglednije da će trener Jose Mourinho na ljeto ipak napustiti klub. Ruski milijarder nije posjetio svlačionicu da bi čestitao pobjedu nad Arsenalom (što je inače uvijek činio), a potom je izbjegao i proslavu u londonskom noćnom klubu Aura. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mourinho napustio Chelsea, Grant i Clarke novi treneri Slika nije dostupna Mourinho: Više nisam najbolji

To je prvi put da Abramovič nije otišao u svlačionicu nakon što je Chelsea osvojio neki trofej. Njegovo ponašanje ove nedjelje je u potpunom kontrastu od onoga prošle godine kada je Chelsea osvojio isti trofej. Abramovič je tada platio raskošnu zabavu u restoranu La Famiglia i cijelo je vrijeme šampanjcem nazdravljao treneru Joseu Mourinhu i igračima. Čak je bio i vodeći vokal u pjevanju "We are Chelsea".

SunSport je prošli mjesec objavio da je Abramovič prekinuo tradiciju posjeta svlačionici. Prvi je put izostao u siječnju nakon poraza od Wigana na Stamford Bridgeu, što je u medijima protumačeno kao vrhunac 'razmirica' s Mourinhom.  Abramovičevi daljnji potezi samo dodatno ukazuju na to da će Portugalac najvjerojatnije napustiti klub. 

Ni Mourinho nije ostao dužan. Nakon osvajanja Carling kupa, nije, kao obično, pričekao sa slavljem, već je s igračima slavio već na terenu. Pretpostavlja se da je razlog tomu bio pokazati Abramoviču tko je zaslužan za uspjeh kluba. 

Unatoč razmiricama s Abramovičem, Mourihno je izjavio da će klub napustiti prije isteka ugovora 2010. jedino ako dobije otkaz. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene