Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Abramovič želi nazad Crespa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasnik Chelsea Roman Abramovič želi Hernana Crespa dovesti nazad u London na kraju ove sezone.

31-godišnji Argentinac je trenutno na posudbi u Interu, no nije tajna da bi u Italiji želio ostati duže vrijeme. Sam je Crespo prije nekoliko dana izjavio: "Zadovoljan sam u Interu u tu bih želio i okončati karijeru. Uvijek ću biti zahvalan predsjedniku Massimu Morattiju jer mi je pružio šansu da se vratio u Italiju". 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Abramovič dao Mercedes, Drogba nezainteresiran Slika nije dostupna Abramovič povećao ponudu za Aršavina

Crespo je naime, upravo iz Intera 2003. otišao u Chelsea. Tada je 2004/05. posuđen Milanu, no oni nisu željeli, iz tko zna kojeg razloga, nakon te sezone potpisati s Crespom, pa je 2006. posuđen Interu.

Ipak, Crespov manadžer, Fernando Hidalgo, danas je objavio: "Abramovič ga želi vratiti u London u lipnju. A ako u Chelseu žele njegov povratak, tu ništa ne možemo učiniti". 

Hidalgo se jutros otputovao u Valenciju kako bi razgovarao s Crespom koji je na pripremama za susret Lige prvaka. Danas popodne Hidalgo bi trebao poletjeti i za London na razgovor s predstavnicima Chelsea. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene