Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osvrt na Vučićevu izjavu

Milanović: 'Emisari i huškači iz Beograda neka ne prelaze preko Dunava'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zoran Milanović poručio je vrhu srpske vlasti: Emisari i huškači iz Beograda neka ne prelaze preko Dunava.

OVDJE ISPROBAJTE APLIKACIJU GDJE SAM 2016.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović, Andrej Plenković - 3 Večeras u Provjerenom Ako ste ih zaboravili: Plameni jazavac, gojenac, šmrkavac, nilski konj... Nisu to klinci, nego najmoćniji političari u Hrvatskoj Zoran Milanović - 2 Objava na Facebooku Oglasio se Milanović! "Mandat može dobiti..."

Komentirajući jučerašnje izjave premijera Srbije Aleksandra Vučića, lider SDP-a i kandidat za premijera Narodne koalicije Zoran Milanović, ocijenio ih je redovitim repertoarom uvreda koje Vučić ima za Hrvatsku. 'Emisari i huškači iz Beograda neka ne prelaze preko Dunava', poručuje.

Također dodaje da nikad ne priča 'protiv Srba, samo protiv čaršije, a to je pisao Stjepan Radić. Čitajte malo'.

Ovo je kazao nakon kave koju je popio s bivšim predsjednikom Hrvatske Stjepanom Mesićem koji je također u utrci za mjesto u Hrvatskom saboru na izborima u rujnu.

Mesić je ispričao kako su na kavi razgovarali o predizbornoj situaciji. 'Pričao sam mu gdje sam bio do sad, što radim, i on je to meni rekao. Sanirano je dosta onoga o čemu je bilo do sad rasprava. Ona tema da nećemo ostaviti Hrvate s Bošnjacima, on je htio reći da nećemo dozvoliti razbijanje BiH, da se izdvoji RS iz BiH, jer mi smo garant opstanka BiH, Hrvatska je to potpisala, pa to treba i decidirano reći', kaže Mesić.

Bivši predsjednik komentirao je i snimku koja je procurila sa sastanka Milanovića s braniteljima. 'To je bila vijest za jedan dan. Neće to riješiti pitanje izbora. To u izborima ne igra neku ulogu', smatra Mesić te je dodao da on nije u žestokoj kampanji.

'Milanoviću ne treba davati savjete, on je dovoljno politički educiran da zna držati situaciju pod kontrolom', zaključuje Mesić.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene