Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Život priča priče"

Upoznajte obitelj Strejček i njihove neobične životne priče: Nakon dugih 30 godina priključila im se i Jasna

Obitelj Strejček (Foto: dnevnik.hr)
Obitelj Strejček (Foto: dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Obitelj Strejček (Foto: dnevnik.hr) Obitelj Strejček (Foto: dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Obitelj Strejček (Foto: dnevnik.hr) Obitelj Strejček (Foto: dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Obitelj Strejček (Foto: dnevnik.hr) Galerija 1/3 >>
Studio emisije "Život priča priče" napunili su članovi obitelj Strejček, a nisu izostala iznenađenja.

Obitelj Strejček napunila je studio emisije "Život priča priče".

Pročitajte i ovo Imaš pravo, ostvari ga IMAŠ PRAVO, OSTVARI GA! Ne znate trebate li prijaviti porez na dohodak? Stručnjaci su izračunali kako roditelji mogu ostvariti maksimalan povrat poreza! Ilustracija masovna pucnjava u Iranu Muškarac kalašnjikovim ubio 12 članova obitelji, uključujući oca i brata

Svatko od njih ima zanimljivu priču za ispričati, a posebno je neobična ona o tome kako su se zaljubili Igor i Željka Strejček. Danas su roditelji petero djece, a sve je krenulo kao prijateljstvo.

Igor i Željka međusobno su se jedno drugom žalili na neuzvraćene ljubavi, a onda se nešto okrenulo. Iz prijateljstva i savjetovanja rodila se ljubav. Kad su završili fakultete Igor je primijetio da kada razgovaraju osjeća leptiriće u trbuhu.

"Kada su postali dovoljno glasni da ja nisam mogao sjediti na miru s njima, odlučio sam napraviti direktan napad i zapravo sam je odmah zaprosio bez ikakvog romantičnog dijela prije", prisjetio se Igor.

"Moje pitanje je bilo vrlo jasno - hoće li se udati za mene? Ja te volim i mislim da si žena mog života, to do sada iako smo bili dugo godina prijatelji nisam primjećivao, ali sad to jednostavno iz mene buja. I ona se smijala otprilike ovako kako se i sad smije. Ja sam mislio sad će doći jedan 'da'. Međutim, ona je rekla ok, dobro. Ja sam pitao što znači ok. Ona kaže pa moram ići doma razmisliti", ispričao je Igor njihovu priču.

Pomislio je kako se sve ne odvija kao u romantičnim filmovima koje je gledao. Kada je došao doma, negdje oko 23 sata zazvonio je telefon. Javio se i Željka mu je rekla da je razmislila i da ne misli da je ona nešto ludo zaljubljena, ali da misli da je to dobro i da će se udati za njega.

Igor je ostao zatečen jer nije htio da se za njega uda iz samilosti. Odlučio je zato na njihovom spoju zatvoriti oči i pružiti joj ruku. Ako ga primi za ruku to je znak da će biti nešto, a ako ne bude ništa napravit će 'strategiju izlaza'. No, Željka mu je dala ruku i tako je sve krenulo.

Baka Danica veliki je fan Facebooka

Dio obitelji Strejček je i baka Danica koja je veliki fan Facebooka na kojem ima oko 400 prijatelja i služi joj da drži obitelj na okupu, pa i onu najdalju.

Velik dio obitelji stigao je u studio emisije "Život priča priče", a uskoro su uslijedila iznenađenja. Prvo je u studio ušla Irena, njihova rođakinja koja živi u Njemačkoj i kojoj tepaju da je mezimica u obitelji.

"U krugu obitelji je bila najmlađa i uvijek je bila pažena i mažena. Svi koji smo tu imamo prekrasna iskustva i doživljaje s njom"; ispričao je Igor.

A nakon Irene stiglo je još jedno iznenađenje. U studio je došla još jedna njihova rođakinja, 47-godišnja Jasna Welsh. Ona je rođena u Bosanskoj Dubici, gdje je živjela do svoje 17-e godine, a onda se preselila u Ameriku.

Nakon 30 godina razdvojenosti spojila se sa svojom obitelji.

"Ja se nisam promijenila puno, ali oni su se malo promijenili. Izgledaju stariji, ali ne mogu svi izgledati dobro kao ja", našalila se Jasna.

A proteklih 30 godina bilo je za nju dugih 30 godina. Jasna je objasnila da je svako ljeto planirala doći, ali nikad sve nije išlo po planu. Ova godina ipak je bila drugačija pa je napokon sjela među članove svoje obitelji.

Kako je izgledao emotivni susret pogledajte u videu u našoj galeriji, a propuštene epizode emisije "Život priča priče" pogledajte OVDJE.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene