Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prekrasno...

VIDEO - SPEKTAKL U ZAGREBU: Tisuće ljudi pustile lampione želja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na zagrebačkom Dolcu građani su zapalili i u zrak pustili čak 3.000 lampiona. Svaki lampion - jedna želja.

U ponedjeljak navečer građani su sudjelovali u performansu „Kapulica & lampioni – želje je lakše ispuniti uz Vip!“. Čak 3.000 papirnatih lampiona pustilo se s tržnice Dolac u Zagrebu.

Pročitajte i ovo Požar automobila u Prečkom - 1 izvidi još traju Doznali smo čiji je auto izgorio na parkiralištu: "Moglo bi biti ozbiljno" Slika nije dostupna 'Lampioni želja' Kapulica & lampioni: Ovdje upišite svoju želju!

Ugođaj je bio doista spektakularan.

Za sve koji nisu mogli prisustvovati performansu „Kapulica & lampioni – želje je lakše ispuniti uz Vip!“ Vipnet je bio pripremio posebnu web i mobilnu aplikaciju „Lampioni želja“.

OVDJE kliknite do 'Lampiona želja'!

Korisnici su uz nju svoje lampione mogli pustiti gdjegod se nalazili, a kako je svaki lampion simbolizirao želju onoga koji ga pušta u zrak, ova je aplikacija ujedno je bila i svojevrsni brojač želja.

Kapulica & lampioni: Ovdje upišite svoju želju!

Naime, nakon što je korisnik upisao svoju želju, dobio je jedinstveni broj koji označava redni broj njegovog lampiona, odnosno želje kreirane putem aplikacije.

Projekt „Kapulica & lampioni – želje je lakše ispuniti uz Vip!“ Vipnet podržava po drugi put, a ovogodišnje je izdanje poprimilo i humanitarnu notu – prikupljaju se sredstva za udrugu za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima „Krijesnica“.

Lampioni su se dijelili uz minimalnu novčanu donaciju od 10 kuna, dok je prikupljeni iznos Vipnet udvostručio u želji da se maksimalno poboljšaju uvjeti smještaja udruge „Krijesnica“ za obitelji koje nisu iz Zagreba, a čija se djeca liječe na onkološkim odjelima zagrebačkih bolnica.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene