Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Do tada kiša

Evo kada će opet zatopliti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I utorak ujutro će u unutrašnjosti biti oblačno, povremeno s kišom, a sunčana razdoblja moguća su ponajprije u istočnoj Slavoniji.

Na moru djelomice sunčano, uz promjenjivu naoblaku, ali i mogućnost za pokoji pljusak. Puhat će slab do umjeren, moguće i jak vjetar sa sjevera, na Jadranu umjerena i jaka, na udare još mjestimice i olujna bura.

Pročitajte i ovo U Ninu se izlila riječica - 11 jaka kiša i olujno jugo FOTO/VIDEO Velika poplava na području Zadra: Zabilježen najjači udar juga - 98 kilometara na sat Snijeg na Platku Potencijalno opasno vrijeme Oglašeno žuto upozorenje: Danas pljuskovi s grmljavinom, a snijeg već pada na Platku i Zavižanu

Oblačno s kišom nastavit će se i poslijepodne, a malo sunca, ipak, pri tom moguće je na istoku zemlje. I dalje slab do umjeren, povremeno jak sjeverac, a temperatura će, u središnjim krajevima biti većinom oko 15 stupnjeva, a u Slavoniji oko 20

Obilna kiša i niske temperature, srušena stabla i otežan promet - Sve to za prvi dan rujna! 

Oblaci i kiša, tijekom cijelog dana i u gorskoj Hrvatskoj, dok će na Jadranu biti djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku. No i na moru su povremeno mogući lokalni pljuskovi te grmljavina. Puhat će umjerena i jaka, na udare i olujna bura, a temperatura će se zadržati oko 20 stupnjeva. U gorju i u utorak ispod 15.

Djelomice sunčano većim dijelom u utorak bit će i u Dalmaciji. Pljuskovi i grmljavina lokalno se očekuju prije svega na krajnjem jugu. Umjerena, jaka, na udare i olujna bura, a južnije će puhati istočnjak, isto u okretanju na buru. Najviša dnevna temperatura bit će između 22 i 26 stupnjeva. 

Prognoza za tri dana

Na kontientu će se promjenjivo oblačno, povremeno s kišom i pljuskovima zadržati i idućih dana. Najviše sunca, očekuje nas u srijedu. Tad će i zatopljeti, no u drugoj polovici tjedna temperatura će se ponovno malo spustiti. Ipak, neće biti hladno kao u ponedjeljak i utorak. Puhat će povremeno umjeren sjeveroistočnjak.

Na Jadranu i u nastavku tjedna djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku. Povremeno su mogući lokalni pljuskovi i grmljavina, češći u četvrtak i petak, dok bi srijeda, kako se čini, još mogla ostati i suha. Sredinom tjedna jaka bura, no slabjet će. Temperatura idućih dana malo niža, ali će i dalje biti ugodno.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene