Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bijes navijača nakon poraza Hajduka

Bilanca nereda na Poljudu: 7 privedenih, među njima i maloljetni

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sedam privođenja i sedam prekršajnih prijava protiv Hajdukovih navijača, rezultat je policijske akcije nakon sinoćnjih nereda na utakmici Hajduk - Rudeš na Poljudu.

Nakon što je Hajduk s 3:2 izgubio, i to od zadnjeg na ljestvici - Rudeša, sjeverna tribina digla se na noge protiv igrača i Uprave Hajduka.  Bijes se prometnuo gotovo u fizički napad. Poletjelo je nekoliko sjedalica počupanih s tribina.

Pročitajte i ovo Sukob navijača - 1 Dinamo Rijeka Umjesto nogometa, ponovno priča o navijačkim incidentima: "To vam je bilo kao ratno stanje, samo gledate kako da se spasite" Kaos u Portugalu oglasila se i policija VIDEO Kaotične scene iz Portugala: Navijači Hajduka izazvali nerede? Stanovnici i turisti bježali iz kafića

Igrač Fran Tudor pogođen je upaljačem, a došlo je i do verbalnog sukoba navijača i jednog igrača. Mogli su se čuti povici ''Vi niste Hajduk'' i ''Dobit ćete batine''.

"U službene prostorije dovedeno 7 osoba, jedna maloljetna, oduzeto 15 bengalki", izvijestila je Antonela Lolić, glasnogovornica Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene