Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne spremajte čizme

JESTE LI SPREMNI? Sredinom tjedna stiže naglo zahlađenje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako će nas ovih dana pratiti razmjerno toplo vrijeme, drugom polovicom tjedna očekuje nas naglo zahladnjenje.

Najniža temperatura u Zagrebu u utorak bit će 10 do 14 stupnjeva, dok će se živa na termometru već u četvrtak spuštati ispod ništice, te ćemo se probuditi na minus jedna stupanj, ali bi se tijekom dana temperatura trebala popeti na jedanaest stupnjeva.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Oblaci i kiša još će kratko potrajati, a doznajte hoće li na Uskrs zasjati sunce Ilustracija Vremenska prognoza Stiglo nam je proljeće: Meteorolog otkrio što nas čeka na početku novog tjedna

U utorak će uglavnom na Jadranu i u predjelima uz Jadran mjestimice biti malo kiše, a najviše sunčana vremena očekuje se u Slavoniji. Krajem dana i u noći sa zapada jače naoblačenje uz više kiše.

Puhat će umjeren do jak jugozapadnjak i južni vjetar, na Jadranu i jugo krajem dana moguće i olujno. Najniža jutarnja temperatura većinom od 4 do 9, na Jadranu od 9 do 14, a najviša dnevna od 12 do 17 °C, u gorju mjestimice niža.

U nastavku tjedna oborine i u unutrašnjosti, posebno u srijedu kad se u poslijepodnevnim satima očekuje susnježica i snijeg. Uz sjeverni vjetar će i zahladnjeti, no ne dovoljno da se snijeg i zadrži.

Na Jadranu ostaje umjereno do pretežno oblačno, povremeno s kišom, te lokalnim pljuskovima i grmljavinom. U početku još jugo, a od sredine tjedna zatim bura i sjeverozapadnjak. Pri tom će se i temperatura blago sniziti.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene