Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zahvaljujući vašoj pomoći

Sjećate li se Milana i Matije? Napreduju radovi na kući u koju će se preseliti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šest mjeseci nakon objave priče u Provjerenom, 15-godišnji Milan Basarac i njegov tata Matija vesele se radovima na kući u koju će se preseliti.

Život u trošnoj kućici nije lagan, a nakon što su gledatelji vidjeli reportažu Maje Medaković u Provjerenom na Novoj TV, o životu 15-godišnjaka i njegovog samohranog oca, odlučili su pomoći.

Pročitajte i ovo Provjereno: Bibliobus - 5 Na kotačima Svaki dan vozi stotine kilometara, ali nije profesionalni vozač: Pogledajte zašto se Anti djeca najviše vesele Kuća, ilustracija Strog financijski plan Mladi par iz susjedstva sagradio kuću bez kredita: "Ne znam kako nam je ovo uspjelo..."

Prikupljenim donacijama osigurana je svota za sanaciju kuće Milanova preminulog strica u njihovom dvorištu u Komarevu. Kuća se obnavlja već neko vrijeme, a nedavno je podignut i krov. Ovaj će tjedan vjerojatno biti odrađeni i unutarnji radovi oko instalacija te žbukanje.

VIDEO 'Ja sam mislio da će biti samo snimka na TV-u, hvala svima'

'Moj se život promijenio po mnogo toga. Dobio sam kuću, upoznao toliko dobrih ljudi i ostala su prijateljstva koja će trajati cijeli život', rekao je Milan.

Nastavak priče o Milanu i Matiji možete pogledati u emisiji Provjereno na Novoj TV 10. rujna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene