Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oni žive svoj posao

Sinonim borbe za pravdu u društvu: Provjereno i Ivana Paradžiković nominirani za Zlatni studio

Foto: Dnevnik.hr
Foto: Dnevnik.hr
Aktualno Galerija +0 Foto: Dnevnik.hr Galerija 1/1 >>
„Provjereno“, emisija koja se u potpunosti temelji na istraživačkom novinarstvu, već deset godina priča priče koje moraju biti ispričane te mijenja ljudske sudbine i društvo nabolje.

„Provjereno“ je mnogo puta ukazalo na nepravde te svojim pričama potiče sustav na reakciju i pružanje zajamčenih prava obespravljenima, zaboravljenima i marginaliziranima. Svojim pričama nerijetko je znalo ganuti cijelu Hrvatsku, potaknuti institucije na rad, a gledatelje na pomoć te je dalo snažan glas onima koji su zahtijevali pravdu u borbi protiv moćnika.

Pročitajte i ovo Provjereno: Dom zdravlja - 1 Tko će nas liječiti? Ženi sa slomljenim kukom htjeli dati samo tabletu, ali ni nju nisu imali: "Samo su ispunili papirologiju i pozdravili se s nama" Provjereno: Moje mjesto pod suncem - 8 Moje mjesto pod suncem Posebno mjesto koje pomaže drugima: "Kako očekivati da dijete bude dobro i pristojno u školi kad je zapravo gladno?"

Novinarska ekipa, s urednicom Ivana Paradžiković na čelu, živi svoj posao kako bi svakog četvrtka navečer javnosti donijela nove potresne priče, ali i one inspirativne koje tjeraju na preispitivanje osobnih vrijednosti i navika. Svojim objektivnim i vjerodostojnim izvještavanjem izgradili su kredibilitet i povjerenje javnosti, a tijekom godina 'Provjereno' je postalo sinonim borbe za pravdu u društvu.

Emisija je nominirana za novu medijsku nagradu Zlatni studio u kategoriji najbolje emisije godine, dok je Ivana Paradžiković nominirana za najboljeg TV voditelja/voditeljicu.

Glasajte za njih na https://www.jutarnji.hr/specijal/zlatni-studio/.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene