Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vremenska prognoza

SATELITSKA SNIMKA Zbog ovoga ne vidimo Sunce

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako ste pogledali kroz prozor i vidjeli kišu te sivilo na nebu, bojimo se da će tako biti do kraja dana. Pokazuju to i satelitske snimke vremena iznad Europe.

Na kartama Sat24 jasno je vidljivo da se iznad velikog dijela hrvatske i regije nadvilo nevrijeme i kišni oblaci, a mokrih uvjeta pošteđena je jedino Južna Dalmacija, od Splita do Dubrovnika.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Stiglo nam je proljeće: Meteorolog otkrio što nas čeka na početku novog tjedna Ilustracija vjetrovito i oblačno DHMZ upalio alarme, vrijeme je opasno: "Budite spremni na poremećaje"

Na većem dijelu Jadrana djelomice, od sredine dana i bit ćepretežno sunčano. No u unutrašnjosti i mjestimice na sjevernom Jadranu pretežno oblačno povremeno s kišom, osobito u prvome dijelu dana, javlja DHMZ.

Snijeg, kiša ili sunce - Evo kakav nas vikend očekuje!

Vjetar je umjeren i jak, prijepodne mjestimice na udare i olujan sjeverni i sjeveroistočni. Na Jadranu će puhati umjerena i jaka, ponegdje i olujna bura.

Prosječna temperatura zraka u unutrašnjosti će iznositi tijekom dana uglavnom između 7 i 13, na Jadranu od 12 do 18 stupnjeva Celzija.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene