Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O Hasanbegoviću

Ostojić: 'Molim da potvrdu da je uvjereni antifašist ovjeri kod javnog bilježnika'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ranko Ostojić osvrnuo se na posljednju u nizu situacija koje su ministra kulture dovele u centar pozornosti.

Nakon što je Robert Podolnjak, komentirajući spornu fotografiju Zlatka Hasanbegovića rekao da od njega očekuje da jasno kaže da je uvjereni antifašist, na Facebooku se oglasio Ranko Ostojić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Podrška Ostojiću Kovačić: 'Most nije bio jednoglasan, jedan član Mosta je glasao protiv' Slika nije dostupna 'Ustaški heroji' Hasanbegović o tekstu koji je potpisan njegovim imenom: 'To nije autorski tekst'

'Potpuno ispravno...molim da potvrdu da je uvjereni antifašist ovjeri kod javnog bilježnika. Ali istu ne priznajem ako mu svjedok ne bude Velimir Bata Nabujanec', napisao je Ostojić.

Podolnjak je za HRT rekao da od Hasanbegovića očekuje da jasno kaže da je uvjereni antifašist i da se jasno ogradi od ustaškog režima i svih zala iz tog razdoblja NDH.

A prije statusa o 'ovjeravanju kod javnog bilježnika', Ostojić je napisao još jedan.

'Dragi fejsovci...nemojte mislit da ja nemam što za napisat o aktualnim događajima...pomilovanjima, smjeni u sigurnosnom sustavu, o odboru za nacionalnu sigurnost, ili ministru kulture. Jedini mi je problem što sam sve već odavno napisao, rekao, i nažalost točno predvidio. Sve u svemu...samo vam želim laku noć', poručio je.

 

Dragi fejsovci...nemojte mislit da ja nemam sto za napisat o aktualnim događajima...pomilovanjima, smjeni u sigurnosnom...

Posted by Ranko Ostojić on Wednesday, 10 February 2016

Jučer je, prije nego je u javnost izašla sporna fotografija, o Hasanbegoviću govorio i premijer Orešković koji je poručio da ministar kulture uživa njegovu potporu, te da se rado o uvjerenom antifašistu, povjesničaru i sposobnom čovjeku koji će biti sjajan ministar kulture.

Podsjetimo, Hasanbegović je još jednom došao u centar pozornosti zbog arhivske fotografije koju na svojoj aktualnoj naslovnici ima tjednik Novosti, a na kojoj, kako tvrde u tom tjedniku, ministar navodno pozira s ustaškom kapom.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene