Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sudar zrakoplova

Putnici ljuti: 'Avion je okrznuo drugi avion, a onda je krenulo maltretiranje'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz irskog avioprijevoznika ispričali su se svima koji su svjedočili nesreći, a iz zadarske zračne luke poručili su da nitko od putnika nije ozlijeđen.

Podsjećamo, nezgoda se dogodila u srijedu ujutro u zračnoj luci u Dublinu. Neposredno prije polijetanja, dva zrakoplova sudarila su se i na dva sata zaustavila promet u luci. Jedan zrakoplov Ryanaira krilom je zapeo za rep drugog. Jedan od zrakoplova trebao je letjeti za Zadar, pa su putnici otputovali zamjenskim zrakoplovom. Drugi zrakoplov trebao je letjeti za Edinburg. Srećom, nitko od putnika ni posade nije ozlijeđen.

Pročitajte i ovo Prizor nesreće Nakon dva tjedna VIDEO Još jedan sudar aviona: Otkazani letovi, službe utvrđuju ima li ozlijeđenih Slika nije dostupna Incident u zračnoj luci Zrakoplovi se sudarili na pisti, jedan je trebao ići za Zadar

Zrakoplovi se sudarili na pisti, jedan je trebao ići za Zadar

Na koncu su u zadarsku zračnu luku stigli sa dva sata zakašnjenja. Tamo ih je dočekala ekipa Dnevnika Nove TV.

Prema riječima putnika, mjesta za paniku i strah nije bilo, no neki od njih zamjeraju aviokompaniji na dvosatnoj odgodi leta.

"Sama nesreća je bila neprimjećena, avion o avion je okrznuo, zakačio. A onda su nas maltretirali, pa smo trebali čekati. Stalno smo razmišljali samo da ne idemo tim avionom, znate, ako je oštećen, ako je nešto. Na kraju je sve prošlo u redu", rekao je Muhamed iz Crikvenice.

Iz irskog avioprijevoznika ispričali su se svima koji su svjedočili nesreći, a iz zadarske zračne luke poručili su da nitko od putnika nije ozlijeđen. Kako je ova nesvakidašnja situacija izgledala iz kuta putnika, pogledajte u priloženom VIDEU.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene