Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Čestitka

Premijer poslao važnu poruku povodom Uskrsa koji se slavi po julijanskom kalendaru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Vlade Tihomir Orešković uputio je u subotu čestitku vjernicima koji Uskrs slave prema julijanskom kalendaru.

"Blagdan Uskrsa uvijek iznova donosi radost, nadu i mir te nas dodatno potiče na zajedništvo i solidarnost, međusobno poštovanje i uvažavanje. Neka nam najveći kršćanski blagdan bude snaga da ne posustajemo u traženju rješenja za brojne izazove s kojima se susrećemo. Posebno je važno i da kroz različite oblike odgovornog ponašanja ostvarimo uređeno i tolerantno društvo koje poštuje i zastupa različitosti. Od srca vam želim da ove blagdanske dane provedete u sreći i veselju, u krugu obitelji i najmilijih. Hristos voskrese!", stoji u čestitki premijera Tihomira Oreškovića kojom je, u ime Vlade RH i svoje osobno, poželio svim pravoslavnim vjernicima sretan i blagoslovljen Uskrs. (Hina)

Pročitajte i ovo Reklama Hrvatske turističke zajednice na Times Squareu Početak turističke sezone Slike Hrvatske i na njujorškom Times Squareu, ali po kojoj cijeni - ne žele otkriti Slika nije dostupna Uoči blagdana Uskrsna čestitka premijera, predsjednice i kardinala Puljića

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene